World's biggest free geocaching network
Geopaths - matching lots of geocaches
Full statistics, GPX's, all for free!
Mail notifications about new caches and logs
100% geocaching posibilities for free
Musisz być zalogowany, by wpisywać się do logu i dokonywać operacji na skrzynce.
stats
Zobacz statystykę skrzynki
Raiul Animalelor - OR014B
Właściciel: andrixnet
Założyciel: miss_shady
N 44° 24.459' E 26° 13.805' N 44° 24' 27.54'' E 26° 13' 48.30'' N 44.40765°  E 26.23008° 
Wysokość: 60 m n.p.m.
 Województwo: Rumunia > Bucureşti - Ilfov
Typ skrzynki: Tradycyjna
Wielkość: Nano
Status: Gotowa do szukania
Data ukrycia: 2015-03-07
Data utworzenia: 2016-05-12
Data opublikowania: 2016-05-12
Ostatnio zmodyfikowano: 2017-03-20
0x znaleziona
0x nieznaleziona
1 komentarze
watchers 0 obserwatorów
541 odwiedzających
0 x oceniona
Oceniona jako: b.d.
Atrybuty skrzynki

Weź coś do pisania 

Zapoznaj się z opisem atrybutów OC.
Opis RO

În România, piaţa serviciilor pentru animale de companie constă în principal din şcoli de dresaj, pensiuni, frizerii şi cosmetică pentru animale, cabinete medicale şi magazine de hrană şi accesorii. Mulţi dintre cei care au dezvoltat afaceri în acest domeniu au început cu canise şi dresaj. În Occident, servicii ca dog sitting, dog taxi sau înhumare şi incinerare pentru animale (care la noi sunt la început) formează deja o industrie foarte profitabilă. Există însă şi în România un cimitir pentru câini. În comuna Căţelu.

Ideea cimitirului de animale, "Raiul animalelor" i-a venit după ce câinele său, la care a ţinut foarte mult, a murit şi a trebuit să-l îngroape într-un parc din spatele blocului unde locuia. "Un prieten mi-a atras atenţia că sunt mulţi stăpâni de animale în această situaţie, care s-au ataşat foarte mult de prietenii lor necuvântători şi sunt dispuşi să plătească oricât pentru a şti că animalul lor este îngropat într-un loc adecvat".

Cimitirul a fost deschis în decembrie 2003, după doi ani de muncă. Numai obţinerea tuturor autorizaţiilor (de la Primărie, de la Patriarhie, etc) a durat un an de zile. Este situat la marginea Bucureştiului, în judeţul Ilfov (sat Căţelu) pe un teren de 15.000 mp. Până în momentul de faţă s-au investit în amenajarea cimitirului în jur de 170.000 de euro. La nici un an de la deschidere, cimitirul mergea bine, mult mai bine decât se preconiza iniţial, după cum spune managerul firmei.

Cimitirul este împărţit în zone speciale (parcele) pentru câini, pisici, păsări, rozătoare, reptile sau orice alt tip de animal. Atât legislaţia din România, cât şi legislaţia europeană clasifică corpurile animalelor ca deşeuri infecţioase care trebuie controlate. Ca urmare, depozitarea sau transportul în locuri neautorizate sunt considerate contravenţii.

Wpisy do logu: znaleziona 0x nieznaleziona 0x komentarz 1x Wszystkie wpisy