OC logo
Banner
You have to be logged-in in order to perform operations on this cache.
Eveniment
difficulty terrain
Laleaua Sfântă - OR017C
Festivalul Simfonia Lalelelor în stil geocaching
Proprietar: Laleaua Sfântă
meeting Lista participanţilor
compass N 44° 51.513' E 24° 52.202' (WGS84)
map Alte sisteme de coordonate link
altitude Altitudine: 278 m
location Zonă: România > Sud - Muntenia
type Tip geocutie: Eveniment
size Mărime: Fără cutie fizică
status Stare: Gata să fie găsită
event Data evenimentului: 2017-04-22
creation-date Data creării: 2017-02-27
last-mod Ultima modificare: 2017-03-17
attends 0 Am participat
not-found 0 Voi participa
Comentariu 0 Comentarii
watchers 0 utilizatori care urmăresc această geocutie
visits 39 vizitatori
votes 0 x votat
score Apreciată ca: -
Hartă
attributes Atribute

Parcare în apropiere  Hai la căutat împreună cu copiii 

Citeşte articolul despre atributele Opencaching. link
description Descriere RO

Lume, lume, soro lume... Laleaua se întoarce pentru a găzdui cea de-a cincea ediţie a evenimentului TULIP, care a devenit deja tradiţie. Anul acesta v-am pregătit noi surprize şi provocări pe măsură. Avem de toate pentru toţi! Pentru cei care ne-au onorat cu prezenţa şi în anii anteriori, le-am pregătit un număr mare de cutii noi, iar pentru cei care până acum nu au reuşit să ajungă îi aşteptăm cu multe cutii noi şi vechi, unele mai interesante, altele mai obişnuite, aşa, să fie pe gustul tuturor. Promitem un weekend de neuitat, asezonat cu jocuri, ocazii de socializare, provocări şi, nu în ultimul rând, cutii frumoase, dar mai ales îngrijite.

Anul acesta vom avea printre noi şi câţiva copii care vor să descopere jocul, dar şi copii care au mai asistat şi la ediţiile anterioare, în speranţa că ei, vor fi cei care vor duce jocul mai departe. Sperăm să veniţi în număr cât mai mare ca să le arătăm tinerilor noştri invitaţi că în România avem o comunitate de geocaching care merită luată în seamă!

După cum v-am obişnuit, vă aşteptăm să sărbătorim Simfonia Lalelelor împreună, în "Oraşul Lalelelor", cu mistere, whereigo-uri, multi-caches, şi nelipsitele cutii tradiţionale. Iar pentru cei care se întreabă "Unde naiba mai găsiţi locuri să ascundeţi alte cutii în orăşelul ăla?" nu le spunem decât că am "urmat" cu sfinţenie povaţa: "Crede şi nu cerceta!" . Aşa că veniţi cu mic cu mare, vom avea un număr considerabil de cutii noi, care vă vor ţine ocupaţi tot weekend-ul. Şi ca să vă dezvăluim un mic secret, putem spune că cei mai tineri dintre geocacheri se vor putea bucura de natură şi mai ales de pădurea Trivale, datorită unei serii noi de cutii ascunse acolo.

Dacă v-am convins cu cele de mai sus, haideţi cu fraţi, cu surori, cu prieteni şi vecini să petrecem un weekend de neuitat împreună! Vrem ca această ediţie să fie una de neuitat, deoarece se vrea a fi cel mai reuşit eveniment TULIP de până acum.

Vă rugăm să vă înregistraţi participarea: AICI.

Agenda evenimentului: AICI.

Echipa Laleaua Sfântă vă aşteaptă cu drag şi vă urează spor la căutări!

waypoints Puncte suplimentare
Simbol Tip Coordonate Descriere
waypoint-icon Parcare N 44° 51.490'
E 24° 52.170'
Parcare Republicii
Însemnări în jurnal: 0 0 Comentariu 0x